Monday, May 25, 2015

#4



Hehehe.

Rating SB - C1 kuwi opo to? Nek wae neng kono dilebokke kriteria kesetiyaan karo iso dipercoyo, aku iso entuk bagean :) 

okeh opo orane yo mbuh, sing penting entuk :))

Gapopolah, ga entuk jatah

Aku ijih percoyo karo gentlemen agreement, ugo karo golden shake hand. :)

Inung Gunarba | Dikirim dari BlackBerry Q10 saya.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails